Stellis oficjalnym partnerem technologicznym Fundacji K2 Zaborowscy!

Miło nam poinformować, że do grona przyjaciół Fundacji K2 Zaborowscy dołącza marka Stellis, która została oficjalnym partnerem technologicznym Fundacji. Już lada dzień będziecie mieli okazję poznać pierwsze owoce naszej współpracy na platformie Stellis One!

Stellis działa w branży sport-tech. Celem marki jest zrewolucjonizowanie rynku technologii sportowej. Misją firmy jest projektowanie, budowanie i tworzenie wiodących na świecie technologii, produktów i usług dla wszystkich organizacji sportowych, aby wszyscy kibice mogli cieszyć się tym samym profesjonalnym doświadczeniem cyfrowym. Bazując na platformie Stellis One marka przeprowadziła już wdrożenia dla takich instytucji, jak UEFA, UEFA EURO 2020, Widzew Łódź, Budowlani Łódź, Ruch Chorzów, PGE Skra Bełchatów, TAURON Arena Kraków, POT (Polska Organizacja Turystyczna), IHF (International Handball Federation), Związek Piłki Ręcznej w Polsce), SHF (Svenska Handbollsförbundet).

Tym bardziej Fundacja K2 Zaborowscy chce serdecznie podziękować marce Stellis za okazane serce i chęć nawiązania współpracy z organizacją charytatywną. Od kilku tygodni pracowaliśmy nad wdrożeniem systemu biletowego bazującego na platformie Stellis One, z którego będziecie mogli skorzystać już podczas najbliższej imprezy charytatywnej organizowanej przez naszą Fundację.

– Z Łukaszem Gąsiorowskim, CEO Stellis, poznaliśmy się już kilka miesięcy temu podczas Europejskiego Forum Gospodarczego i słuchając historii szybkiego rozwoju marki wiedzieliśmy, że nawiązanie współpracy z naszą Fundacją to kwestia czasu. Cieszymy się, że bardzo szybko doszliśmy do porozumienia, a Stellis wykazało się dużym sercem i chęcią pomocy naszym podopiecznym, bo to dla nich będziemy organizować biletowane eventy. Już nie możemy doczekać się ogłoszenia pierwszego z nich, tym bardziej, że dziś jesteśmy spokojni o sprzedaż wejściówek dzięki wdrożeniu na platformie Stellis One – mówią Karolina i Łukasz Zaborowscy.

– Do tej pory współpracowaliśmy głównie z federacjami, klubami i instytucjami sportowymi, a dziś rozszerzamy naszą działalność również o aspekt charytatywny. Śledząc działania Fundacji K2 wiem, że Karolina i Łukasz Zaborowscy to ludzie o wielkim sercu, a dzięki ich inicjatywom osoby potrzebujące wsparcia, tę pomoc otrzymują. Nasze rozmowy były krótkie i konkretne, bo pomoc dzieciom jest najważniejsza. To na pewno dopiero początek naszej współpracy charytatywnej, a dziś możemy cieszyć się, że przykładamy cegiełkę do uśmiechu dzieciaków – dodaje Łukasz Gąsiorowski.

Już w najbliższych dniach Fundacja K2 Zaborowscy ogłosi pierwszy event charytatywny, na który chętni będą mogli kupić wejściówki poprzez system biletowy oparty na platformie Stellis One.