Pójdź na galę KSW 73 z Karoliną Kowalkiewicz i pomóż Fundacji K2 Zaborowscy!

Fundacja K2 Zaborowscy po raz kolejny przygotowała wyjątkową licytację, z której dochód w całości zostanie przeznaczony na pomoc jej podopiecznym. Dzięki uprzejmości federacji KSW będziesz mógł obejrzeć najbliższą galę w towarzystwie Karoliny Kowalkiewicz i Łukasza Zaborowskiego!

Na Facebooku Fundacji K2 Zaborowscy trwa właśnie specjalna licytacja, w której do wygrania jest wyjście na galę KSW 73 wraz z Karoliną i Łukaszem. Dzięki federacji KSW zwycięzca będzie mógł skorzystać z dwóch biletów VIP Elite, czyli najwyższej kategorii. Dodatkowo, Karolina i Łukasz zabiorą wygranych na obiad przed galą, a podczas samego eventu poznają z kolejnymi ważnymi postaciami polskiego MMA i nie tylko.

– To naprawdę niezwykła licytacja, bo przede wszystkim można pomóc naszym podopiecznych, a to grono cały czas się powiększa, a do tego obejrzeć galę KSW w najlepszych możliwych warunkach. Na pewno dużym przeżyciem będzie też poznaniu wielu ciekawych osób, które będą obecne na imprezie, a my również zdradzimy kilka tajników MMA przy wspólnym oglądaniu walk – mówią Karolina Kowalkiewicz-Zaborowska i Łukasz Zaborowski.

W licytacji można wziąć udział na profilu Fundacji K2 Zaborowscy na Facebooku do 12 sierpnia, do godz. 20 (KLIKNIJ TUTAJ).