Nasi podopieczni oko w oko z Robertem Lewandowskim i reprezentacją Polski! Znów byliśmy na PGE Narodowym!

Tych chwil nasi podopieczni z Rodzinnego Domu Dziecka z Bydgoszczy na pewno nie zapomną. Dzięki uprzejmości pracowników firmy ORLEN mogliśmy na żywo zobaczyć trening reprezentacji Polski w piłce nożnej, wziąć autografy, zrobić sobie zdjęcia oraz zobaczyć mecz z Wyspami Owczymi! Zobaczcie, co się działo!

Dzięki uprzejmości pracowników firmy ORLEN znów mogliśmy spełnić marzenia naszych podopiecznych. Bo który kibic nie chciałby przybić piątki z Robertem Lewandowskim, Wojciechem Szczęsnym, Arkadiuszem Milikiem czy innymi reprezentantami Polski? A to wszystko było możliwe dzięki firmie ORLEN, która zabrała nas na trening kadrowiczów przed meczem z Wyspami Owczymi.

Najpierw nasi podopieczni mieli okazję obejrzeć trening piłkarzy, przy czym już wtedy głośno im kibicowali. Po zajęciach zeszli na murawę, a każdy z zawodników podszedł do nich i cierpliwie pozował do zdjęć, rozdawał autografy i przybijał piątki. Oczywiście nasi podopieczni najbardziej czekali na największe gwiazdy reprezentacji Polski. W końcu podeszli do nich również Robert Lewandowski, Wojciech Szczęsny, Piotr Zieliński czy Arkadiusz Milik. I znów uśmiechom nie było końca!

Ale to nie wszystko. Nasi podopieczni zostali w Warszawie i na drugi dzień mogli na żywo obejrzeć mecz z Wyspami Owczymi! Choć gra biało-czerwonych nie porywała, to wynik 2:0 dał im kolejne trzy punkty w walce o mistrzostwa Europy. – Wszyscy narzekają na grę naszej reprezentacji, ale dla nas to był niesamowity czas. Znów dzięki Fundacji K2 Zaborowscy mogliśmy spełnić marzenia dzieci, a wśród nich nie brakuje kibiców piłkarskich – podkreśla Adam Joppek, opiekun Rodzinnego Domu Dziecka w Bydgoszczy.

To była nasza kolejna wspólna wyprawa na PGE Narodowy. I czujemy, że nie ostatnia…